Taxi Tihany árak

Mennyibe kerül a taxi?

Figyelem!
A Zöld TAXI szolgáltatói partnerei egyes helyszínekre nem, vagy csak egyedi felárral tudnak kiállást biztosítani, kérem a taxi vagy privát reptéri transzfer szolgáltatás rendelésekor ezt vegyék figyelembe és érdeklődjenek a részletekről.
 
Az aktuális és kategorikus taxi árak előre egyeztetése ajánlott, mivel a Zöld TAXI árai térségenként eltérhetnek. 
A telefonon leadott hang alapú rendelések minőségbiztosítási és reklamációkezelési célból rögzítettek, valamint autóinkban hang és videó rögzítésére alkalmas készülékek lehetnek.
A taxiba való beszállással és az utazás megkezdésével Ön által ismertnek és elfogadottnak tekintjük az utazás feltételeit.

Balatonfüredi járás:
Alsóörs, Aszófő, Balatonakali, Balatoncsicsó, Balatonfüred, Balatonszepezd, Balatonszőlős, Balatonudvari, Csopak, Dörgicse, Lovas, Monoszló, Óbudavár, Örvényes, Paloznak, Pécsely, Szentantalfa, Szentjakabfa, Tagyon, Tihany, Vászoly, Zánka

Az árakról szóló beszámolók alapján a Balaton környéki települések árai jelentősen emelkedtek az elmúlt években. Az ingatlanárak a tó északi és déli partján átlagosan 90-110 millió forint között mozognak, és a négyzetméterárak több településen egymillió forint körül alakulnak. Az építési telkek árai is magasak, és az árak emelkedése az egész országra jellemző. Azonban a földmérés árak településenként változóak, és általában 40.000-120.000 forint között mozognak. Az ingatlanárak Budapesten és a nagyobb városokban csökkentek az elmúlt időszakban, de a Balaton környéki településeken továbbra is magasak maradtak. Az árakat tekintve nincs egyértelműen olcsó vagy drága település a felsoroltak között, azonban az ingatlanárak és az építési telkek árai általában magasabbak a Balaton környéki településeken.

A Tihanyi taxizásról és a taxi áráról általánosságban azt lehet mondani, hogy a településen található taxik árai magasabbak lehetnek, mint a környező településeken található taxik árai. Az árakat befolyásolhatja a település turisztikai jellege, valamint az, hogy a taxik milyen gyakran járnak a településre.Ha csak a szomszédos településekre mennénk taxival, akkor például Balatonfüredre, vagy Siófokra, akkor az árak valószínűleg hasonlóak lesznek, mint más településeken. Az árakat befolyásolhatja az útvonal hossza, a taxik típusa, valamint az, hogy milyen időpontban utazunk. Az árakról pontosabb információkat a helyi taxi vállalkozásoktól lehet kérni.

Tartalomjegyzék

Scroll to Top